Start | Köpvillkor

Köpvillkor

Frakt och moms tillkommer på samtliga priser. Alla priser i webshopen är styckepriser såvida annat inte anges. Varor sänds med postens företagspaket eller postpaket direkt till den leveransadress du angivit.

Betalningsvillkor: 
Vi sänder normalt mot faktura 30 dagar om så önskas. Då måste vi dock ha företagets organisationsnummer vid beställningen för sedvanlig kreditkontroll. I övriga fall sänds varorna mot förskottsbetalning
Prover:
Vi sänder gärna prov på varorna i webshopen för att ni själv ska kunna göra en bedömning av bl.a. kvalitet, färger och storlekar. Proverna sänds till påseende under 14 dagar och returneras därefter, eller faktureras av oss. Endast prover i nyskick emottages i retur.
Orderbekräftelse: 
Vi sänder alltid en orderbekräftelse med korrektur på din beställning. Kontrollera att allt stämmer och returnera godkännande alt korrigering till oss. Ej godkända ordrar kan tyvärr ej levereras. Leverans sker tidigast 3 dagar efter godkänt korrektur.
Leveranstider:
Måste du ha leverans till ett visst datum: Var noga med att ange detta samt kontrollera att rätt leveransdatum står på ordererkännandet / korrekturet. Leverans sker då från oss senast utsatt datum. 
Ungefärliga leveranstider på olika artiklar, från att vi mottagit order och fått korrekturet godkänt. 10% över- eller underleverans kan förekomma på reklamartiklar, transfermärken, kepsar och dekaler.
Profilplagg, arbetskläder: 5-8 dagar
Kepsar: 1-3 veckor
Plagg utan tryck: 1-5 dagar
Bildekor, dataskuret: 1-7 dagar
Skyltar: 1-2 veckor
Småreklam, pennor, etc.: 1-3 veckor
Dekaler: 1-2 veckor
Brodyr på plagg: 2-3 veckor
Transfermärken (nyprod.): 1-3 veckor
* Alla leveranstider gäller från godkänt korrektur (när varorna ska märkas)
 

EXPRESSLEVERANS:

Vi har två olika expressleveranser:
EXPRESS 24 tim
Innebär att leveransen går ifrån oss inom 24 timmar (gäller ej vid beställning dag före lör-sön el helgdag). Detta gäller våra lagervaror och med ett enfärgstryck.
Kostnad: 1000 kr Sedan tillkommer fraktbolagets leveranstid.
 

EXPRESS 1-3 dagar

Innebär att leveransen går ifrån oss inom 1-3 arbetsdagar. Detta gäller våra lagervaror och med ett enfärgstryck.)

Kostnad: 500 kr Sedan tillkommer fraktbolagets leveranstid.

 
Köptrygghet:
Du kan tryggt beställa direkt från vår webshop. Du har full retur- och bytesrätt inom 10 dagar på alla varor som köps utan tryck. Returfrakt betalas av dig, såvida det inte är fel på varan. Retur- och bytesrätt gäller inte på tryckta varor, se vidare under reklamationer.
Reklamationer:
Vi åtgärdar reklamationer omgående i de fall varan är behäftad med konstruktions- eller fabriksfel. Felaktiga tryck som avviker från ordererkännande och korrektur äger kund rätt att returnera. Kontakta oss alltid per telefon innan ni returnerar varor.
 

Vi reserverar oss mot tryck- och skrivfel, samt ev. prisförändringar utom vår kontroll.

 
Större ordrar 
Priserna i webshopen är på profilplagg, högst 500 st, och på reklamartiklar 3000 st. Vid större ordrar ber vi att få inkomma med speciell offert till er.

Saknar du något?
Förutom sortimentet i webshopen kan vi erbjuda en mängd övriga artiklar som pga platsbrist inte tagits med. Kontakta oss om det är något ni saknar eller titta under länken "Övriga artiklar" i marginalen till vänster.