Start | Blogg | Artiklar | 9 roliga profilprodukter som väcker uppmärksamhet hos dina kunder

9 roliga profilprodukter som väcker uppmärksamhet hos dina kunder

Liksom annan typ av marknadsföring är även användning av produktmedia en konst som kräver kreativitet och smarta infallsvinklar för att nyttan ska maximeras. Genom att dela ut särskilt utvalda, användbara och roliga produkter med ditt budskap, gärna med en egen twist, kan du stärka banden med dina kunder och affärspartners och främja långsiktig lojalitet!

 

En present framkallar en kraftfull känslomässig reaktion hos mottagaren, ge därför bort något mycket uppskattat som mottagaren kommer att använda sig av eller lägger på minnet. Precis som med presenter till en familjemedlem eller en vän, är tanken bakom viktig. Visa tydligt att det finns en tanke bakom, och vad personen betyder för dig och ditt företag, för att stärka den betydelse som gåvan kommer ha för mottagaren. Att ge gåvor på detta vis är ett säkert sätt att skapa starkare band med dina kunder och anställda under lång tid! 

Köpguide till profilprodukter med tryck

I den här artikeln kommer du att få läsa en köpguide till profilprodukter med tryck, ta del av inspiration som hjälper dig att hitta rätt profilprodukter och lära dig allt du behöver veta om profilprodukter för att hitta rätt produkt för ditt företag. Det är fritt fram att hoppa vidare till den del som intresserar dig mest. Det som följer härnäst är en köpguide i 5 steg till hur du väljer rätt profilprodukter utifrån vad ditt företag behöver.

 

Vill du ha inspiration & tips som hjälper dig att välja profilprodukter? Längre ner har vi sammanställt en lista med 10 roliga profilprodukter som väcker uppmärksamhet hos dina kunder. 

 

Vill du veta mer om profilprodukter? Senare i artikeln reder vi ut vad profilprodukter är och hur profilprodukter utgör en viktig roll i din verksamhet.